Skip to main content
Hem » Livskvalité » Låt inte smärtan hindra dig!
Sponsrad

När man lider av smärta, borde man också själv undersöka på olika smärtlindrings metoder. Nuförtiden finns det nya effektiva apparater på marknaden, som är värt att prova. Idag används läkemedelsfria laserterapi och smärtplåster i över tusentals finska hushåll och de utnyttjas även på smärtkliniker, av fysioterapeuter och inom sårvård.

Det har gjorts tusentals kliniska undersökningar om laserterapi som visar att den lindrar smärta omedelbart och på lång sikt. Kliniska undersökningar har gjorts om akut och kronisk smärta, sår,  inflammationer, TMD, sportskador och fibromyalgi.

Idag lindrar B-Cure Laser smärta i tusentals finska hushåll och den används även på smärtkliniker, av fysioterapeuter och inom sårvård.

Användarna tackar

Användarupplevelserna som är publicerade på Terveystekniikkas websida bekräftar den mångsidiga effekten av B-Cure Laser. Användare berättar hur laser har lindrat smärta vid artros, diskbråck och nervsmärta samt hjälpt läka gamla sportskador och främjat återhämtningen efter en operation. Även proffsen berättar hur de utnyttjar B-Cure Laser i sitt jobb.

Nyttig och förmånlig i hemmabruk

Eftersom smärtlindring grundar sig på att källan till smärtan läks ska området laserbehandlas i form av en kur. Med effektivare professionella lasrar behandlar man 2–3 gånger i veckan, men med hemmalaser når man liknande resultat med en jämn daglig behandling. Den trygga och lättanvända B-Cure Lasern lämpar sig som smärtlindring för hela familjen. Terapin har inga kontraindikationer och kan användas i samband med implanter och pacemakrar.

Trots att priset är några hundra euro ger lasern circa 30 000 instruktionsenliga behandlingsgånger utan underhållskostnader. Sålunda är priset för en enskild behandlingsgång endast några cent. Dessutom kan man även hyra lasern.

Läkemedelsfria smärtplåster för tillfällig lindring av lokal smärta

Det nya läkemedelsfria smärtstillande plåstret utnyttjar kroppens egen värmestrålning och infraröda strålning och främjar på det sättet blodcirkulationen och ämnesomsättningen i vävnaderna. Kliniska undersökningar bevisar att plåstren lindrar smärta i muskler och leder. Den smärtlindrande effekten av plåstret sätter in fort och kvarstår i fem dygn. Man kan även dusha med plåstret på. Plåstren säljs i paket på 3 eller 8 st. till prisen 18,90–39,90 €.

Produkterna importeras och säljs av Terveystekniikka Oy.

Ytterligare verifierade användarerfarenheter och undersökningar samt onlineshop

Tel. 030 635 8332

Next article